• Wim Kruikemeijer

  Directeur

  Tel: +31 (0)6 20 879 337

  Altijd de zekerheid van de juiste keuze voor uw verpakkingsvraagstukken!

  WKPACK is een bekende naam in verpakkingsland. Drijvende kracht Wim Kruikemeijer houdt zich sinds 1996 dagelijks bezig met het adviseren van klanten in binnen- en buitenland op het gebied van verpakkings- en palletiseersystemen.

  WKPACK is ontstaan uit het gegeven dat geen enkele aanbieder van kartonneer- of eindverpakkingsmachines het gehele spectrum aan mogelijkheden afdekt. Hierdoor worden klanten verplicht een project bij een flink aantal leveranciers aan te vragen, wat veel tijd, energie en aandacht kost.

  Bovendien loopt men het risico systemen aangeboden te krijgen welke minder goed passen bij het betreffende verpakkingsvraagstuk, omdat men nu eenmaal graag aan u verkoopt...

  WKPACK heeft hierin verandering gebracht. Wij werken samen met verschillende fabrikanten van kartonneer- en eindverpakkingssystemen met elk hun specialisme. Hierdoor heeft u bij WKPACK altijd de zekerheid van de juiste keuze voor uw verpakkingsvraagstukken!

  Daarnaast vinden we een adequate serviceverlening van groot belang. WKPACK heeft daarom de beschikking over gespecialiseerde service-technici, welke ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt produceren.

 • Tjalling van der Zee

  Business Developer

  +31 (0)6 15 140 452

  Tjalling is verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de huidige afzetmarkt in Nederland, het identificeren van nieuwe kansen en hier strategisch op in te spelen en het onderhouden van direct contact met bestaande afnemers, zakelijke relaties en potentiële nieuwe klanten.

 • Eelco Heinstra

  Service & onderhoud

  +31 (0)6 25 536 604

  Eelco is verantwoordelijk voor het uitvoeren van service en onderhoudswerkzaamheden aan de machines. Eelco Heinstra en WKPACK hebben een samenwerkingsverband, waardoor de klanten van WKPACK optimaal bediend worden.

 • Wendy Kruikemeijer

  Support

  +31 (0)6 41 439 333

  Wendy voert ondersteunende werkzaamheden uit voor WKPACK. Zij is onder andere verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van beurzen waar WKPACK aan deelneemt en reclame uitingen. Tevens beheert zij onze website.