• Kartonneermachines verpakken automatisch uw producten in een duplex kartonnen consumentendoosje. Een duplex kartonnen doosje is niet alleen een middel om producten te verpakken, het geeft uw product ook een passende uitstraling. De communicatiemogelijkheden met de consument zijn haast onbegrensd. Dat laatste geldt ook voor de verschillende verpakkingsvormen als u uw product in (duplex)karton verpakt. 

  Of het nu om sideloading, toploading of wrap around gaat, WKPACK heeft veel kennis in huis op het gebied van kartonneermachines. Daarbij kiest WKPACK voor maatwerk in plaats voor een one-size-fits-all benadering, want geen product, proces, of project is hetzelfde. Dit is dan ook de reden dat WKPACK met verschillende kartonneermachine fabrikanten samenwerkt, zodat u van ons altijd de best passende automatiseringsoplossing mag verwachten.

  Het portfolio kartonneermachines van WKPACK is omvangrijk: projecten waarin entry-level kartonneermachines, kartonneermachines met automatische productbelading, of kartonneermachines met volledig geïntegreerde robotica hun toepassing vinden, kunnen met onze partners worden gerealiseerd. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

  Ons portfolio omvat onderstaande kartonneermachines:

  • Sideloading kartonneermachines
  • Toploading kartonneermachines
  • Wrap around kartonneermachines
 • Continu - intermitterende sideload kartonneermachine | Cama CL 175

 • Een nieuw Side Loading concept, onderdeel van de “Break- Through” Generatie, genaamd CL175, is door CAMA ontwikkeld om maximale flexibiliteit en efficiency te bieden. Dit systeem is ontwikkeld voor klanten, die snel willen kunnen omschakelen naar verschillende productiesnelheden, -productvariaties en -kartonafmetingen. Dit is niet zomaar een nieuwe kartonneermachine maar een COMPLEET SYSTEEM wat als compact alternatief voor een toploading systeem ingezet kan worden.

 • Compacte topload kartonneermachine met Delta-robot | Cama IF 316

 • De meest in het oog springende kenmerken van dit flexibele en compacte verpakkingssysteem, de IF316 zijn: geïntegreerde vormen, formeren, beladen en sluiten van de doos in één zeer compact frame; frame met open profielen; soft touch bedieningstoetsen; standaard elektrische componenten; geen PLC nodig; schakelkast geïntegreerd in het machineframe. Het gebruik van een Cama Triaflex Deltarobot vergroot de standaard mogelijkheden in vergelijking met gangbare 2-assige robots voor toploading. Deze nieuwe eenheid heeft een uitstekende ergonomie en -toegankelijkheid. Het plano magazijn is verlaagd, zodat plano’s makkelijk kunnen worden bijgevuld. Aan de machine uitvoerzijde, zorgt de innovatieve dozen sluit manipulator voor een snelle en accurate sluiting met een eenvoudige bediening.