• Bezoekers van de Cama stand in hal 13, stand C31, kunnen de allerlaatste technologische innovaties ervaren op het gebied van secundaire verpakkingstechniek. De Break-Through Generation (BTG) bouwwijze zet nieuwe standaarden op het gebied van machine hygiëne, -toegankelijkheid en -ergonomie. Daarnaast is de BTG generatie flexibel en compact door de modulaire opbouw, energiezuinig en standaard zijn de systemen voorzien van “fool-proof” formaatdeelherkenning.

    Op de stand zullen twee innovatieve BTG voorbeelden te zien zijn. Het eerste systeem betreft een volledig gerobotiseerd platform, waarmee dozen worden gevormd, gevuld en gesloten. Bijzonder is het “pitch-less” dozen transportsysteem, waarmee elke doos volledig onafhankelijk binnen het systeem kan worden gepositioneerd. Bovendien hoeft het dozentransport niet meer te worden omgebouwd en heeft een enorm formaatbereik.

    Het tweede voorbeeld betreft een systeem, waarbij flowwraps met verschillende smaken meerlaags in verschillende configuraties kunnen worden verpakt. Deze verpakkingslijn speelt in op de trend om meerdere smaken in 1 doos te verpakken. 

    Cama is te vinden in hal 13, stand C31.

    Wil je een afspraak tijdens de INTERPACK inplannen? Bel dan even met 06-20879337 (Wim Kruikemeijer)